Predavači - Zagreb

Posted in Početne radionice

Paulina Pavić, Prof. psihologije, PG. Cert. HRM (Open)

Radila je kao profesor psihologije,  voditelj ljudskih resursa i neurofeedback terapeut.
U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bavi teorijom i praksom neurofeedback i biofeedback metode. Uvidjevši brojne mogućnosti primjene i uspješnost neurofeedbacka i biofeedbacka u različitim granama psihologije odlučila je osnovati tvrtku gdje će integrirati znanja iz vlastog profesionalnog iskustva s primjenom novih metoda. Službeni je terapeut i trener EEG info grupacije za Othmerovu metodu.
Članica je Hrvatske psihološke komore i više stručnih udruženja. Milica Pavic, i
ng.elektrotehnike


Radila je na Neurološkoj klinici KBC-a Zagreb, u EEG laboratoriju na rutinskim i specijalnim snimanjima. Sudjelovala u mnogim istraživanjima iz područja EEG-a i eplepsije kao i na edukacijama liječnika i tehničara. 1992.g.osniva privatnu tvrtku Pamel d.o.o. i započinje razvoj, a kasnije i proizvodnju  2-kanalnog EMG biofeedback uređaja. Također radi na istraživanju i razvoju EEG elektroda te inovira Comby EEG kapu, koja se uspješno koristi u EEG,EP i NF laboratorijima u čitavom svijetu. Od 2007 g. intenzivno radi na popularizaciji bio/neurofeedback metode u Hrvatskoj. Završila je tečajeve iz bio/neurofeedback metode u USA, kao i osnovni i napredni tečaj u Bergu (Njemačka) po Othmerovoj metodi gdje su predavači bili  Siegfried i Sue Othmer.                                              
Sudjeluje u organiziaciji i edukaciji na radionicama iz bio/neurofeedbac-a. 2012.g tvrtka Pamel postaje  partner EEG Info grupacije.