O nama

Posted in Pamel d.o.o.

Detalji za kontakt:

Tel :          + 385 1 347 3134

Fax:          + 385 1 349 9170

E-mail:       Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tvrtka Pamel d.o.o. osnovana je i počinje sa radom 1992 g. u privatnom vlasništvu.
 
Orijentirani smo na medicinsku djelatnost.
 
Program rada tvrtke prvenstveno je razvojno-proizvodni, tako da smo samostalno i u suradnji sa stručnim ustanovama razvili nekoliko proizvoda za potrebe neurofiziologije, psihofiziologije  i fizikalne medicine i rehabilitacije.
 
1992 god.počinjemo sa konstrukcijom,  te kliničkim atestom  prvog analognog dvo- kanalnog EMG aparata. Kasnije počinjemo sa proizvodnjom i prodajom. Aparati su se vrlo uspješno koristili u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji  kao terapijski i dijagnostički aparati. Također  proizvodimo  i aparat sa pulzirajućim elektromagnetskim poljem (PEMF).
 
1996 g. počinjemo sa razvojem nove kape za EEG koju smo nazvali COMBY EEG KAPA.
 
Danas je Comby EEG kapa u serijskoj proizvodnji, kako za rutinska tako i za specijalna snimanja. Koristi se  u mnogim klinikama, bolnicama, domovima zdravlja i privatnim ordinacijama u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Mekedoniji, zemljma EU,  Rusiji, USA i šire u svijetu .Kompatibilna je sa razlčitom EEG aparaturom bilo da se priključuje direktno ili preko adapter kabela.
Kontinuirano radimo na usavršavanju i unapređenju Comby EEG kape.
 
 
Comby EEG kape ocjenjene su vrlo visokim ocjenama što se tiče kvalitete, korisnosti i primjenjivosti .
2007 god. počinjemo suradnju sa tvrtkom Mind Media koja se bavi proizvodnjom i prodajom aparata za biofeedback / neurofeedback pod imenom NeXus. Postajemo njihovi   zastupnici  za Hrvatsku i zemlje bivše Jugoslavije.
Kontinuirano organiziramo biofeedback/neurofeedback  radionice.

KAKO DO NAS